Swappen, wat is dat nou precies?

Bij een swap ga je aan de hand van een thema een pakket cadeautjes verzamelen/maken en leuk inpakken om vervolgens te versturen naar je swapmaatje. Iedere swap heeft een eigen thema en daarbij horende regels. Je weet dus vooraf waaraan je begint. 

Regels qua (minimaal)besteedbaar bedrag, thema, aantal cadeautjes, uiterste verzenddatum en hoe of wat qua uitpakken. Sommige swaps zullen direct geopend mogen worden na ontvangst. Andere pas op of vanaf erbij bepaalde datum.

Bij andere bv bij de adventswap, deze duurt 24 dagen net als de traditionele adventkalender, zal iedere dag één cadeautje geopend mogen worden.

Voor een swap geef je je vooraf op en word je gekoppeld aan een swapmaatje.

Hierbij hoeft het niet zo te zijn dat jij iets maakt voor degene van wie je iets krijgt, alle deelnemers worden gemixt.

Bij een swap duo is het wel zo dat je voor elkaar een swap maakt.

Het is de bedoeling dat het swapmaatje geheim blijft gedurende de swap, dan blijft het een verrassing, wel zo leuk.

Om toch een geslaagde swap te creëren is een openbaar profiel op instagram tijdens de swap een vereiste, zo kan je maatje een beetje een idee krijgen wie je bent en waar je blij van wordt.

Ook een post met een moodboard en een kort verhaaltje over je zelf zal je swapmaatje goed helpen keuzes voor de cadeautjes te maken. 

Gedurende de swap zelf mogen er uiteraard wel Sneek peaks gedeeld worden, leuk om elkaar te inspireren en nieuwsgierig te maken.

Zelf nu mee gedaan aan verschillende swaps. Super leuk om aan mee te doen. Heerlijk om te maken, geweldig om te ontvangen. Werkt wel een tikkeltje verslavend, dus wees gewaarschuwd:)

Deel jij iets op social media dan is het leuk als je #swappenmetbylm gebruikt, dan zie ik het als het goed is ook. 

We hanteren de volgende 'spelregels bij het swappen'

Heel veel swap plezier

   

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss