Zomer swap

Artikel 2 van 3

Donderdag 20 juni wordt het weer zomer, heerlijk jaargetijde als je het mij vraagt. Lange lichte en als het meezit warme dagen. Lekker veel buiten, vrolijke kleuren, vakantie zijn onder andere dingen waarbij ik aan de zomer denk.

Deze #zomerswapbylm mag lekker gevuld worden met zomerse cadeautjes.

Cadeautjes gekocht, zelf gemaakt, DIY, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan als het maar netjes en heel is. En natuurlijk bij je swapmaatje past!. Ook liefde en aandacht voor het inpakken van de cadeautjes is belangrijk. Probeer ook bij het inpakken het thema zomer terug te laten komen. Inpakken en ook uitpakken is en blijft zo een feestje.

Kijk goed naar het moodboard van je maatje, neus wat rond op het account, dan wordt het niet alleen een feestje om de swap te maken, maar ook om te ontvangen.

Spelregels voor deze Swap: 

Kosten: minimaal 15 euro, excl verpakking en verzending
Verzenden met track en trace, gebruik hier het email adres van je maatje voor, lukt dat niet geef dan de track en trace door aan @swappenmetbylm dan kan het doorgegeven worden en het pakketje gevolgd worden.

 

Aanmelden kan tot en met 22 mei
Maatjes worden uiterlijk 24 mei verdeeld

Pakketje MOET uiterlijk 17 juni verstuurd zijn
Uitpakken op donderdag 20 juni, als start van de zomer.


Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn)

Plaats je moodboard zo snel mogelijk na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven.
Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik bij het delen van een post/ sneekpeak gedrurende deze swap op Instagram de tags  #fzomerswapbylm #swappenmetbylm ook mag je mij taggen @swappenmetbylm dan kan ik het delen.

Als je meedoet met deze swap ga je akkoord met de volgende swap-spelregels

Heel veel Swap plezier!

LET OP!
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden', dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss