Holland Swap

Artikel 11 van 14

 

Holland als thema, het land waar we in wonen met al zijn tradities en gewoontes, mooie gebieden en bezienswaardigheden. Echte Hollandse lekkernijen en feestdagen. Straks is het ook weer Koningsdag een mooi feestje voor alle Nederanders. 

Waar denk jij aan bij het thema HOLLAND, weer eens wat anders, ik ben benieuwd naar alle moodboards en leuke en mooie cadeautjes die erbij horen.

Cadeadeautjes gekocht, zelf gemaakt, DIY, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan als het maar netjes en heel is. En natuurlijk bij je swapmaatje en het thema past!. Ook liefde en aandacht voor het inpakken van de cadeautjes, laat het een feestje zijn om te ontvangen.

Kijk dus goed naar het moodboard van je maatje, neus wat rond op het account, dan wordt het niet alleen een feestje om de swap te maken, maar ook om te ontvangen.

Spelregels voor deze Swap: 
Kosten: minimaal 15 euro, excl verpakking en verzending
Verzenden met track en trace 

Aanmelden kan tot en met 26/3
Maatjes worden uiterlijk 27/3 verdeeld.

Pakketje uiterlijk versturen 22/4 versturen.

Uitpakken op Koningsdag zaterdag 27 april, vergeet een bedankje naar je swapmaatje niet:)

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn)

Plaats je moodboard zo snel mogelijk na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven.
Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik bij het delen van een post/ sneekpeak gedrurende deze swap op Instagram de tags #HOLLANDSWAPBYLM ook mag je mij taggen @swappenmetbylm dan kan ik het delen.

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden' en daarna op 'bestelling plaatsen'. Dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen, krijg je geen automatische mail, dan is er iets niet goed doorgekomen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss