Inpak Swap, lente/voorjaar

Artikel 9 van 14

We gaan weer richting het voorjaar, het wordt weer lichter, de dagen worden weer langer, de vogeltjes gaan weer fluiten. Langzaam aan komen er weer blaadjes aan de bomen, heerlijk.

Ook bij het inpakken van cadeautjes wordt het tijd voor andere kleuren en printjes, wat zijn jouw favoriete kleuren en/of prints in het voorjaar?

Inpakken is en blijft een feestje. Stop daarom deze swap vol met de mooiste inpakpapiertjes, stickers, lint, labels en alles wat er verder te vinden is om het inpakken naar een hoger level te tillen. De cadeautjes in deze swap is dus inpakmateriaal!

Gekocht, zelf gemaakt, DIY, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan als het maar netjes en heel is. En natuurlijk bij je swapmaatje past!. Ook liefde en aandacht voor het inpakken van de cadeautjes, laat het een feestje zijn om te ontvangen.

Kijk dus goed naar het moodboard van je maatje, neus wat rond op het account, dan wordt het niet alleen een feestje om de swap te maken, maar ook om te ontvangen.

Spelregels voor deze Swap: 
Kosten: minimaal 15 euro, excl verpakking en verzending
Verzenden met track en trace 

Aanmelden kan tot en met 3/3
Maatjes worden uiterlijk 5/3 verdeeld.

Pakketje uiterlijk versturen 19/3 versturen.

Uitpakken mag wanneer ontvangen, vergeet een bedankje naar je swapmaatje niet:)

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn)

Plaats je moodboard zo snel mogelijk na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven.
Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik bij het delen van een post/ sneekpeak gedrurende deze swap op Instagram de tags #swappenmetbylm #inpakswapbylm ook mag je mij taggen @swappenmetbylm dan kan ik het delen.

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden' en daarna op 'bestelling plaatsen'. Dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen, krijg je geen automatische mail, dan is er iets niet goed doorgekomen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss