Lente Advent Swap

Artikel 10 van 14

Woensdag 20 maart start de lente. Een heerlijk seizoen als je het mij vraagt. Ook een heerlijk thema voor een swap. Daarom maken we er een Advent Swap van, een Swap bestaande uit 24 cadeautjes om de lente eens goed mee te beginnen. 

Spelregels voor deze Swap: 
De Swap bestaat uit 24 cadeautjes, zodat we met de start van de lente 24 dagen lang iedere dag een cadeautje open kunnen maken.

Cadeautjes gekocht, zelf gemaakt, DIY is super leuk, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan als het maar netjes en heel is. En natuurlijk bij je swapmaatje past!. Ook liefde en aandacht voor het inpakken van de cadeautjes, laat het een feestje zijn om te ontvangen.

Kijk dus goed naar het moodboard van je maatje, neus wat rond op het account, dan wordt het niet alleen een feestje om te maken, maar ook om te ontvangen.

Kosten: minimaal €25,- excl verpakking en verzending
Verzenden als pakket met track en trace

Aanmelden kan tot en met woensdag 21 februari.
Maatjes worden uiterlijk vrijdag 23 februari verdeeld

Pakket moet uiterlijk vrijdag 15 maart verzonden zijn. Dan kunnen we met zijn allen starten met uitpakken op woensdag 20 maart.
De start van de lente, iedere dag maken we 1 cadeautje open.

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn). Je maatje hou je gedurende de swap voor jezelf, zo blijft het leuk tot je de swap uitpakt. 

Plaats je moodboard na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven. Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik #lenteadventswapbylm bij het delen van een post op Instagram 

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden' en daarna op 'bestelling plaatsen'. Dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen, krijg je geen automatische mail, dan is er iets niet goed doorgekomen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss