Be Creative Swap

Artikel 6 van 14

BE CREATIVE een heerlijk thema als je het mij vraagt. Want wat is er nou lekkerder om creatief aan de slag te gaan. Ik vind het in ieder geval heerlijk. Maak hem zo ruim als je hem zelf wilt maken. Wees duidelijk in je moodboard en het liefst een goede omschrijving. Zo kan je swap maatje gericht voor je aan de slag.

Voor het maken van de swap, Laat al je creativiteit los zoal qua inhoud als verpakking, dan wordt het echt een feestje om  te maken en om te ontvangen.

Spelregels voor deze Swap: 
Maak het pakket VOL creativiteit. Kijk goed naar het moodboard van je maatje, heb je daar niet genoeg informatie stuur dan even een mail of dm. Hoe meer het aansluit hoe meer het een feestje wordt om te ontvangen.

Kosten: €20,- excl verpakking en verzending
Verzenden met track en trace 

Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 januari.
Maatjes worden uiterlijk maandag 29 januari verdeeld

Pakketje moeten uiterlijk 1 maart verstuurd worden, uitpakken wanneer ontvangen, vergeet dan niet je maatje te bedanken en mij @swappenbylm te taggen. Ik ben reuze benieuwd naar al die creatieve swaps.

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn). Je maatje hou je gedurende de swap voor jezelf, zo blijft het leuk tot je de swap uitpakt. 

Plaats je moodboard na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven. Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik #becreativeswapbylm
 bij het delen van een post op Instagram 

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden' en daarna op 'bestelling plaatsen'. Dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen, krijg je geen automatische mail, dan is er iets niet goed doorgekomen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss