Blue Monday Swap

Artikel 4 van 14

Blue Monday zou de meest deprimerendste dag van het jaar zijn, maandag 15 januari is het weer zover.

Om deze dag wat leuker te maken deze swap. Een swap vol (kleine) dingen waar jij vrolijk(er) van wordt. En om helemaal in het thema te blijven proberen we het blauw te houden, zal qua inhoud misschien wat lastig worden, maar met de verpakking moet dat lukken :) 

Spelregels voor deze Swap: 

Maak het pakket VOL vrolijkheid. Gekocht, zelf gemaakt, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan. Kijk goed naar het moodboard van je maatje, dan wordt het niet alleen een feestje om te maken, maar ook om te ontvangen.

Kosten: €15,- excl verpakking en verzending
Verzenden in een brievenbusdoos of doos, met track en trace 

Aanmelden kan tot en met woensdag 13 december
Maatjes worden uiterlijk vrijdag 15 december gedeeld

Pakketje MOET 15 januari binnen zijn, dan gaan we uitpakken, als we uiterlijk woensdag 10 januari verzenden moet het op tijd zijn.

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn). Je maatje hou je gedurende de swap voor jezelf, zo blijft het leuk tot je de swap uitpakt. 

Plaats je moodboard na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven. Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik #bluemondayswapbylm
 bij het delen van een post op Instagram 

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden' en daarna op 'bestelling plaatsen'. Dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen, krijg je geen automatische mail, dan is er iets noet goed doorgekomen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss