December/Kerst Advent Swap

Artikel 3 van 14

Het duurt nog wel even, maar hoe leuk is het om straks weer samen af te tellen naar Kerst. En wat is er nou leuker om dat iedere dag met een cadeautje te doen? Ik hou ervan!

Daarom organiseer ik graag deze kerst/december advent swap.

Spelregels voor deze Swap: 

Maak het pakket VOL december geluk, waarin 24 cadeautjes zitten. Gekocht, zelf gemaakt, iets wat je nog (nieuw) hebt liggen alles mag, alles kan. Kijk goed naar het moodboard van je maatje, dan wordt het noet alleen een feestje om te maken, maar ook  om te ontvangen.

Voor iedere dag 1 om af te tellen naar de kerst.

Kosten: minimaal 30,- euro, excl verpakking en verzending
Verzenden in een doos, met track en trace 

Aanmelden kan tot en met maandag 23 oktober
Maatjes worden uiterlijk woensdag 25 oktober verdeeld

Pakketje MOET uiterlijk 27 november verzonden zijn, eerder mag zeker, kan maar binnen zijn.We beginnen met zijn allen met uitpakken op 1 december. 

Uitpakken doen we (samen) vanaf 1 december, we pakken iedere dag een (genummerd) pakje uit. Zo pakken we met zijn allen lekker uit en tellen af naar de kerstdagen.

Gedurende de swap heb je een openbaar account op instagram (dit kan ook prima een speciaal swap account zijn)


Plaats je moodboard na aanmelding, het liefst voorzien van een begeleidend schrijven. Hoe meer jij deelt over voorkeuren, wensen enz hoe beter je maatje de Swap op jou kan laten aansluiten.

Gebruik de bijbehorende tags #swappenmetbylm #kerstswapbylm, 
#adventswapbylm bij het delen van een post op Instagram 

Heel veel Swap plezier!

LET OP! 
Je moet de order wel afronden, klikken op 'bestelling afronden', dan pas komt hij door en zet ik je op de lijst. Je krijgt dan ook een mail dat je order is ontvangen.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss