+ gratis naamsticker

Yumbox Snack- Monte Carlo Navy / Navy clear tray, 3 vakken

Artikel 6 van 7
€ 26,95 (inclusief btw)

De Yumbox Snack is de kleinste lunchtrommel uit de serie, voor een kleine lunch of snackmoment. Perfect voor de kleine eter of het tussendoortje op school, voor tijdens een picknick, een dagje uit of onderweg.   

Er is genoeg ruimte voor een kleine sandwich of snacks, wat groente, fruit of yoghurt en een klein rond compartiment voor wat nootjes of een dipsaus.

Zo kan je de yumbox iedere keer vullen met een andere lekkere en gezonde vulling. De Yumbox Snack is lekvrij en heeft een deksel die makkelijk is te openen.

Deze Yumbox Snack in het navy heeft een transparante uitneembare tray. 

De Yumbox Snack is lekvrij vanwege de siliconen afsluiting tussen de verschillende compartimenten. De vakjes worden hierdoor goed afgesloten en zorgt er ook voor dat de verschillende etenswaren elkaar niet rakenDoordat de Yumbox zo goed afgesloten wordt blijft het eten ook lekker lang vers.  

Let op! De Yumbox is niet lekvrij bij water, het moet dus wel een iets dikkere vloeistof zijn zoals yoghurt, kwark of appelmoes.

De Yumbox Snack is licht van gewicht en makkelijk te openen, hierdoor is hij zeer geschikt voor schoolgaande kinderen, zelfs voor de kleinste.

Het uitneembare binnencompartiment kan in de vaatwasser (bovenrek). Ter verlenging van de levensduur van de siliconen seal adviseren we om de lunchtrommel met de hand te wassen. 
 

De Yumbox Snack bestaat uit drie vakken:
Vak 1: 240 ml
Vak 2: 180 ml
Vak 3: klein rond vak voor snack of dipsaus. 

De Yumbox Snack bestaat enkel en alleen uit voedselveilige materialen zijn BPA, PVC en Ftalaten vrij

Afmetingen 17 x 13 x 5 cm
Gewicht 350 gram
Merk : Yumbox

Nu met gratis naamsticker voor op je Yumbox.Vul de naam voor de sticker in bij het invulveld hieronder. 

 

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss