incl goodiebag

Inpak workshop- algemeen

Artikel 1 van 2
€ 35,00 (inclusief btw)

Cadeautjes inpakken is toch echt een feestje. Ik kan er in ieder geval van genieten als een cadeautje hoe eenvoudig ook er uit ziet als een feestje. Spelen met verschillende kleuren en materialen om het tot een mooi en compleet geheel te maken, heerlijk vind ik dat.

We gaan tijdens deze twee uur durende inpakworkshop aan de slag met enkel- en dubbelzijdig cadeaupapier. We zullen cadeaupapier van verschillend materiaal gebruiken. Ook zullen we werken met cadeauzakjes. Uiteraard gaan we ook aan de slag met sluitstickers, lint, touw en allerlei andere producten om het geheel af te maken.

Tijdens de workshop zullen er verschillende inpak/vouwtechnieken besproken en geoefend worden.

Ook de aankleding van een ingepakt cadeautje zal aan bod komen, dat maakt soms echt het grote verschil.

De verschillende figuurponsen, labelponsen en de woorsponsborden zullen beschikbaar zijn om uit te testen en te gebruiken.

Tijdens de inpakworkshop zal er uiteraard ingespeeld worden op komende feestdagen. Heb je een (klein) cadeautje wat ingepakt moet worden, neem het gerust mee, is die straks meteen klaar.

Zijn er vooraf al bepaalde wensen? Geef die vooraf door dan kan ik daar rekening mee houden.

De workshop is €35,- pp en inclusief al het nodige (inpak)materiaal en gebruik van gereedschap.Tijdens de workshop zal er koffie, thee en wat lekkers zijn.

Na afloop krijg je nog een leuke goodiebag mee twv €10,- om thuis verder te gaan met inpakken. Ook krijg je 10% korting als je een pons aanschaft tijdens de workshop, geldig op alle ponsen m.u.v aanbiedingen . 

Met de Pas van Dronten  kan je de workshop ook betalen. Vergeet je pas niet mee te nemen naar de workshop, daar zal deze gescand worden.

De workshop zal plaats vinden in mijn workshopruimte aan De Wieling 5, in Swifterbant ( Flevoland)

De workshop gaat bij minimaal vier deelnemers door.

HEB JIJ ZIN IN DEZE WORKSHOP?
ANDERE DATA?  

LAAT HET WETEN EN WE PRIKKEN EEN DATUM

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss