Theezakje met tekst ; verschillende teksten

Artikel 4 van 34
€ 0,40 (inclusief btw)

De theezakjes zijn van het merk Natural temptation. En bevatten 1,5 gram thee per zakje. 

Er zijn verschillende, allemaal met hun eigen smaak en tekst. Door de tekst op de zakjes lenen ze zich perfect om gebruikt te worden op een theekaartje, in een kraftdoosje. Of om gewoon bij een cadeautje te stoppen. 

Ze gaan per stuk, keus uit:

Happy Easter

Verfrissende biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een perfecte thee voor de paasbrunch. Gelukkig Pasen!

Thanks a Lot

Biologische kruidenthee met een mix van melisse, citroengras, pepermunt, kamille, zouthout en steranijs. Een heerlijke kruidenthee om dankjewel mee te zeggen. Deze thee is van nature cafeïne vrij. 

Hug in a Cup

Pittige, biologische kruidenthee. Uit een mix van groene thee, kaneel, kardemon, gember, venkelzaad, kruidnagel, zwarte thee en steranijs. Voor iedereen die wel een knuffel kan gebruiken. 

Happy Birthday

Feestelijke biologische kruidenthee. Uit een mix van aardbeienblad, brandnetel, vlierbloesem, pepermunt, kruizemunt en venkelzaad. voor een vrolijke noot. 

Welcome Little Baby

Biologische kruidenthee uit een mix van venkelzaad, karwijzaad, anijszaad en kamille. Lekker en goed cadeautje voor trotse moeders. 

Lots of Love

Biologische kruidenthee uit een mix van kamille, vlierbloesem, lindebloesem, zouthout, lavendel en rozenbloemblad. 

Dreams Come True

Biologische kruidenthee uit een mix van melisse, salie, kamille, rooibos, lavendel, valeriaan en hop. 

 

Charge you up
Verfrissende biologische kruidenthee met een mix van citroengras, venkelzaad, appel, pepermunt, groene thee, braamblad en kruizemunt. 

Sint is jarig (limited edition) 
Biologische kruidenthee gebasseerd op de tradionele lekernasien, zoals pepernoten en speculaas. Deze thee is van nature theïne vrij. 


Merry x-mas (limited edition) 
Verwarmende kruidenthee met een mix van zwarte thee, appel, kaneel, venkelzaad, gember en steranijs. Speciaal voor de kerst. 

Party time (limited edition) 
Een sprankelende zomerse kruidenthee, geïnspireerd door Mojito. Groene thee met limoen, pepermunt en een beetje zwarte peper.

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss