-40%

spinners met naam maar liefst 10 kleuren OP=OP

Artikel 53 van 69
€ 5,00 € 3,00 (inclusief btw)

De SPINNER is op de markt gebracht als gadget die helpt stress te verminderen. Inmiddels is het een gadget geworden waar je super gave tricks mee kunt doen.

Wat is een SPINNER precies? Dat is heel simpel uit te leggen.

Het is een kleine gadget die in dit geval drie uitstekende gedeeltes met in het midden een balletjes lager. Op die lager zitten doppen zodat de spinner hierop makkelijk vastgepakt kan worden. De lagers zijn van hoge kwaliteit waardoor de spinner tot maar liefst twee minuten kan blijven draaien zonder dat deze aangeraakt wordt. De doppen kunnen ook verwijderd worden waardoor er een gat in het midden ontstaat. hier kan een pen of potlood doorheen gestoken worden voor extra vermaak.

De Spinner is niet alleen een leuke gadget, maar het functioneert ook als hulpmiddel. Heb jij bijvoorbeeld een zenuwtik, zoals klikken met een pen, trillen met een been of nagelbijten? Of heb je last van stress? Dan kan de Spinner helpen om dat te verminderen. Ook helpt het bij het stoppen met roken. Het is vaak de gewoonte om iets in de hand te hebben. Door met de Spinner te spelen leidt het je gedachten af en leg je daar de focus op.

 

© 2015 - 2024 By LM | sitemap | rss